Am. drama (2000)

Max Hanson drømmer om å bli proffesjonell hockeyspiller, mens moren hans drømmer om at han skal bli kunstner. Hun har sett ham male og mener han har talent. Hun gir seg ikke med å mase på ham om å satse mer på kunsten. Han er lei av maset hennes om skolen og kunsten hele tiden. Om hun bare kunne slutte å blande seg inn i hans liv hele tiden.

Ved siden av skolen og hockey, jobber han i en videobutikk sammen med to av hans nærmeste venner. En dag dukker det opp en vakker jente. Han føler seg dradd til henne øyeblikkelig. Det viser seg også at de går på samme skole.

Han blir kjent med henne og de to finner fort tonen med hverandre. Moren liker ikke dette forholdet så godt. Hun mener han bruker for mye tid på henne, enn skolen og andre viktige ting. Begge foreldrene merker forandringer på oppførselen hans. Sønnen deres blir stadig fjernere, er nesten aldri hjemme og frekk i  kjeften. Han stjeler penger fra dem også.

Pengene går til narkotika. Dama hans er avhengig av narkotika og han gjør hva som helst for å skaffe henne det. Selv eksperimenterer han med stoff, i redsel for at han kommer til å miste henne pga feighet.

Hvordan skal foreldrene hans få ham ut av narkomiljøet og få ham til å innse at dama hans ikke er bra nok til å ofre livet sitt på.

Et tema som bekymrer alle foreldre og en film som får deg til å innse hvor lett det er å ta feil valg.

Terningkast: 4

Tips oss hvis dette innlegget er upassende