Am. grøsser (2005)

Hva er det med Hollywood for tiden?

De fleste filmene for tiden er som regel baserte på en bestselger eller lager nyinnspillinger av gamle filmer. Har Hollywood gått tom for ideer eller har de rett og slett sluttet å tenke?

Uansett er dette en av de dårlige remakene. En av remakene som aldri skulle ha vært laget og det av mange grunner. En remake fra 80-tallet av John Carpenter.

Handlingen er stort den samme som den orginale, bare mye, mye dårligere.

En fiskergutt møter på dama hans som akkurat har kommet tilbake til fiskerbyen. Han bor hjemme hos ham for hun kommer aldri overens med hennes mor. En mystisk tåke legger seg over den lille, koselige fiskebyen og mennesker dør på uforklarlig vis. Hva skal de gjøre for å stoppe tåken?

Rupert Wainwright skal få æren av å ha ødelagt mesterverket. Hvis John Carpenter hadde stått bak denne regien, ville jeg aldri ha tilgitt ham. John Carpenter er nemlig en mester til å få frem uhyggen i filmen, mens Rupert Wainwright, er en mester å få frem den kjedelige siden, og for ikke å snakke om å ødelegge slutten. Slutten fra den orginale The Fog var genialt, mens denne fra 2005 var rett og slett teit. Jeg skjemmes.

Terningkast: 3

Tips oss hvis dette innlegget er upassende