The complete second series

Etter å ha slukt hele første sesongen i en juleferie en gang, ble jeg bare nødt til å få med meg den andre sesongen også. Denne serien er bare så genial, at jeg bare måtte se hvordan det foregikk med familien Fisher. Man blir så knyttet til dem og føles som å være i samme hus som dem. Jeg blir helt revet med når jeg ser episodene.

Nate er fortsatt sammen med Brenda. Dama han møtte på flyet i første episode i forrige sesong. Forholdet går ikke helt på skinner. De krangler og alt ordner seg igjen.

David har det vanskelig med å fortelle familien at han er homofil. Hvordan vil moren og søskenene hans reagere på det? Moren hans legger merke til at menn kommer og går fra leiligheten hans som ligger rett overfor garasjen hennes, og skjønner at det er noe med ham som han ikke forteller. Etter hvert klarer han ikke å ikke holde ut og bare må si det. Mora blir litt satt ut, men både hun og resten av familien håndterer det ganske bra.

I denne sesongen er man litt mer forberedt hvordan dette konspetet fungerer. Man vet at noen dør i begynnelsen av hver eneste episode, og man vet hvordan familien Fisher er. Litt gal og full av sarkasme, men likeel en sterk oppfølger.

Terningkast: 5

Tips oss hvis dette innlegget er upassende