Har ikke fått tak i denne på DVD ennå, men fulgte den med da den gikk på NRK1.

Etter hver sesong elsker du denne gale familien bare mer og mer. De forstår seg på den sarkastiske delen av livet, uansett hvor hardt det går for seg.

David og kjæresten hans Keith har endelig flyttet sammen, men det  betyr ikke at alt er idyllisk. 

Nate er ikke sammen med Brenda lenger, men med gamlekjæresten Lisa. Sammen har de fått ei jente de har valgt å kalle Maya. Etter at Nate hadde tatt med seg søsteren Claire til Seattle en tur har de bodd sammen med denne Lisa, og etter et Nate hadde hatt one night stand med Lisa, ble hun gravid. Nå har de giftet seg og flyttet inn i Davids gamle leilighet. Rico har blitt deleier av begravelsesbyrå sammen med Nate og David.

Kona til Nate reiser bort for noen dager, men Nate blir engstelig når hun ikke kommer hjem som avtalt. Han få ikke en gang kontakt med henne på telefonen. Har det skjedd henne noe? Han er fra seg av engstelse og tyr til alkohol på den verste ventetiden. Det får ham til å vende tilbake til Brenda.

Men Brenda har tross alt nok med sine egne problemer. Hun har en bror som er forelsket i henne og foreldre som sliter med dop og sykdom.

Claire fortsatt brenner etter å bli en kunstner, men oppdager at det ikke er så lett som hun vil ha det til. Hun går på en kunstskole, men føler liksom ikke at hun passer inn. Hun for også drittjobben å hente lik som Nate, David og Rico bytter på å stelle til begravelser. Det er jo kjent at amerikanere holder begravelser ved å ha lokket åpen sånn at de som deltar i begravelsen får se den avdøde mens seremonien pågår. Og da må liket se bra ut, selv om den personen har dødd i en brutal ulykke.

Ruth, moren til Claire, David og Nate blir forelsket i den del yngre karen som flytter inn til dem og skal gi dem en hjelpende hånd mde begravelsesbyrået. Hun lar seg bli uskyldig forelsket i ham og forelskelsen er gjensidig. Hun vet at dette ikke er riktig, men likevel er det noe uskyldig over dette.

Etter denne sesongen klarer du nesten ikke å vente med neste sesong.

Terningkast: 6

Tips oss hvis dette innlegget er upassende