Har ikke tenkt å røpe noe særlig om denne sesongen, siden den ikke er blitt vist på Nrk1 ennå. Leste et sted at canal + hadde rettigheter til å sende det før nrk1. Men om canal+ allerede har sendt det, vet jeg ikke, for jeg har nemlig ikke Canal + og jeg klarte selvfølgelig ikke med å vente til nrk1 har tillatelse til å sende det. Da skaffet jeg hele sesongen på DvD istedet og slukte alle episodene på mindre enn en uke.

Selv om jeg ikke skal røpe særlig mye, kan jeg allerede innrømme at dette er den aller beste sesongen om Familien Fisher, og det av mange grunner som ikke har tenkt å ramse opp. Det er det ikke plass til:)

Det jeg kan si er at et dødsfall skjer innefor selveste familien Fisher, og det er ikke alle som håndterer like godt. De beste episodene er de tre siste: "All alone", "Static" og "Everyone’s waiting". Stemningen er til å ta og føle på. Måten hele serien avsluttes på er sabla bra.

Det er synd ikke flere episoder kommer til å bli laget, men Alan Ball, skaperen av serien bestemte seg for å avslutte serien er på topp. Et godt valg, selv om det blir sårt savnet. Har aldri fulgt så trofast med på en serie siden X- files og det er lenge siden.

                 

Terningkast: 6+

 

Tips oss hvis dette innlegget er upassende