Serieskaper: Kevin Williamson

Skuespillere: Michael Cassidy, Taylor Handley,

Amber Heard, Sharon Lawrence

Am. tv-serie (2007)

 

 

 

Johnny blir vitne til farens selvmord.
Han sitter og gjør lekser inne på rommet sitt med døra åpen. Faren hans kommer full inn en kveld på rommet hans og prater om livet før han går ut i gangen og skyter seg selv. Johnny blir aldri mer den samme. Moren hans gifter seg med en ny mann kort tid etter, som Johnny absolutt ikke liker, men har ikke annet valg enn å flytte sammen med dem til Palm Springs. Etter å ha vært vitne til farens selvmord har Johnny tydd til flaska og blitt alkoholiker som 16 åring.

Han fortsetter å gå på AA – møter i Palm Springs (møter for Anonyme Alkoholikere) og mens han tar sykkelen og sykler litt rundt i nabolaget, møter han på en del ungdommer på samme alder som ham. Av disse ungdommene får han vite at en gutt som het Eddie selvmord på nåværende soverommet til Johnny. Ikke akkurat den beste informasjonen for en gutt å få som prøver å komme seg over farens selvmord.

Men samtidig er Johnny nysgjerrig. Han vil finne ut hvorfor Eddie tok livet av seg. Og han føler at de nye vennene hans serverer ham forskjellige historier rundt hans død og det gjør ham forvirret. Likevel er han fast bestemt på å finne ut av saken.

Allerede den første kvelden i Palm Springs får Johnny øye på den mystiske Greta. En jente som han fort forelsker seg i. Men som også viser seg for å være Eddies eks – kjæreste. Uansett hvor mye han spør henne eller de andre om Eddie. Virker det nesten som om ingen har noe særlig lyst til å snakke om dødsfallet hans. Underveis, mens Johnny etterforsker Eddies død, begynner han å tvile om at Eddies død var virkelig et selvmord.

Kevin Williamson er skaperen av denne serien. Williamson er kjent for å være manusforfatteren av de kjente ungdomsgrøsserne som; Scream, I know what you did last summer og Cursed. Har du sett noen av disse filmene, så vet du hva denne serien har ¨by på. Williamson’s kjente merkevare er mord blandet med mystikk og sammensvergelser. Det finnes det også selvfølgelig i denne serien. Selv om ikke plottet er så veldig komplisert, så er den engasjerende og enten om du vil eller ikke vil innrømme det, blir du på et punkt avhengig av å vite hva som skjer videre, om du vil innrømme det eller ikke.

Hidden Palms gikk nå nettopp åtte søndager på tv3 kl 18. Gikk inn på imdb.com for å se om det var blitt laget flere sesonger, men det har kun blitt laget en sesong så langt, med kun åtte sesonger. Tviler kanskje på at det blir flere sesonger for på diskusjonsforumet lenger ned på siden til Hidden Palms på imdb.com, var det noen som tipset om en link til youtube http://www.youtube.com/watch?v=c2c-9nDwhW0 Der hvor Michael Cassidy (en av de to hovedrollene, også kjent fra tv-serien The OC) og Taylor Handley ( som spiller Johnny) gikk svært lite overens også privat. På settet endte de som regel opp i krangel, enten verbalt eller fysisk. Synd, for dette var en interessant serie, men det er kjent at amerikanske tv – serier nå for tiden gir seg som regel før de har fått en skikkelig sjanse, kun etter to-tre sesonger. Det er for dårlig. Men sånn er det bare.

 

 

Terningkast: 3 

Tips oss hvis dette innlegget er upassende