IKKE GJENNOMFØR DET. LA PLANENE GÅ I VASKEN. VÆR SÅ SNILL. HOLLYWOOD HAR NEMLIG TENKT Å LAGE EN REMAKE AV A NIGHTMARE ON ELM STREET. HERREGUD, FOLKA DER HAR VIRKELIG STOPPET OPP. FÅTT FULLSTENDIG SKRIVESPERRE SIDEN DE GRAVER NED I ARKIVENE OG SER ETTER HVILKE FILMER SOM ER GAMLE NOK TIL Å BLI KJØRT GJENNOM MØKKA I NYTT LYS. KAN IKKE NOEN FILMER FÅ HVILE I FRED? PLEASE. ER DET FOR MYE Å BE OM? ENKELTE KLASSIKERE SKAL MAN IKKE TULLE MED, OG NÅR FREDDY KRUEGER IKKE FÅR VILJEN SIN, VET VI HVA SOM SKJER. DETTE KOMMER IKKE TIL Å GÅ BRA. JEG BARE VET DET. BLIR NESTEN LEI MEG NÅR DE SKAL ØDELEGGE GENIALE FILMER SOM IKKE BEHØVER Å KLUSSES MED.

 

DETTE STÅR I FØLGE IMDB.COM (INTERNETMOVIEDATABASE) AT EN NY PRODUKSJON AV A NIGHTMARE ON ELM STREET VIL VÆRE KLAR I 2010, MEN DET STÅR IKKE NOE OM HVEM SOM ER PLUKKET UT I ROLLENE. HÅPER DET ER INGEN SOM MELDER SEG FRIVILLIG…

 

PLOT: A re-imagining of the horror icon Freddy Krueger, a serial-killer who
wields a glove with four blades embedded in the fingers and kills
people in their dreams, resulting in their real death in reality. In a small town, two FBI agents must track down a child rapist who uses a knifed glove to mutilate his victims.

 

A NIGHTMARE ON ELM STREET VS X-FILES DA ELLER? JEG GRUER MEG UANSETT TIL RESULTATET. JEG VET IKKE OM JEG TØR Å SE DEN EN GANG. HAR SETT REMAKES FØR. MANGE AV DE FILMENE BURDE IKKE HA SETT DAGENS LYS. ROB ZOMBIE HAR ALLEREDE ØDELAGT HALLOWEEN. LA FREDDY VÆRE FREDDY. 

Tips oss hvis dette innlegget er upassende