Regissør:Nimròd Antal    
Skuespillere: Kate Beckinsale, Luke Wilson,
Frank Whaley, Ethan Embry…
Am. horror (2007)
 
 

 
 
"Sorry. Things get a little boring around here late nights!"
 
 
 
 
 
 
Alle ekteskaphar  sine problem, inkludert Amy og David Fox. De har nettopp deltatt i et 40 års jubileumsfest for foreldrene til Amy, men hun selv sliter i sitt eget ekteskap. De har sine problemer som alle andre og har lett for å gå i tottene på hverandre. En liten tingog det blir den smella.
 
 
På veien hjem sent på natten, får de selvfølgelig motorstopp. De havner på nærmeste motell. Amy har ikke så veldig mye lyst til å tilbringe natten der, men David insisterer og hun har ikke annet valg enn å la det gå. Det er tross alt bare for en natt. 
 
 
De får bestilt seg rom. Rommet er ikke akkurat i luksus tilstand. Rommet er en smule lortete, gjerne med kakerlakker og vannet er brunt. De blir liggende på sengen med klærne på av hygienske årsaker.
 
 
Begge er slitne og alt de vil er å ha litt hvile, men det kan de to fort glemme. De har havnet på feil sted for det. For de har ikke vært der lenge før noen ringer uten å si noe og like etter hver telefonringing, er det noen som banker hardt på døra, men n år de går for å se etter, er det selvfølgelig ingen som er der. Og dette fortsetter. Like etterpå begynner det også å banke veggen fra naborommet og det gjør paret mektigere irritert enn tidligere. David går til manageren og klager, men som sier at de to er de eneste gjestene på dette motellet. David går misfornøyd tilbake til rommet.
 
 
De prøver å glemme ved å se på tv, men på tv – skjermen er det bare snø på grunn av dårlig mottak, men videospilleren virker og ved siden av videospilleren ligger det en haug med videokassetter. David blir nysgjerrig og undersøker kassettene.
 
 
På alle videokassetene er det involvert mennesker som blir mishandlet av tre fyrer med luer og dekket av maske. Og etter hvert som han ser nøyere på innholdet, legger han merke til at alle mishandlingeneforegår på nøyaktig på samme rom som han og kona oppholder seg. Da skjønner han også at det er kamera plassert i forskjellige vinkler i rommet og at de også blir oppvåket. Han forteller det til kona. De skjønner med en gang de er i fare, men da er det allerede for sent. Marerittet har startet.
 
 
Har hørt både positive og negative rykter om denne. Selv hadde jeg ingen forventinger før jeg så den, og det var jeg i grunnen glad for, da hadde jeg kanskje blitt enda mer skuffet. 
 
 
Den har faktisk en bra ide, men det er synd at den ble en smule kjedelig gjennomført. Ble ikke helt revet med og skjønte omsider hvordan det ville ende. Det er ikke en sånn film som skiller seg ut, og som ikke blir husket lenge etterpå.  Skuffende. Den hadde faktisk potensiale, men det ble fort flusset ned i do…
 
 
 
 
 
 
Høydepunkt:  Interessant plott med stor potensial
 
Lavpunkt:  Men ikke la deg lure…
 
 
Terningkast: 2
 
 
 
 
 
 
 

Tips oss hvis dette innlegget er upassende