Hadde det litt gøy i dag.
Har alltid vært en stor fan av Joker uansett hvem som spiller han, om det er Jack Nicholson eller Heath Ledger, (har forresten ikke sett The Dark Knight ennå, fy skamme meg, jeg som er fan av Batman/Joker…den som venter på noe godt venter ikke forgjeves. Er det ikke det det heter?) Jeg er til og med glad i Joker i kortstokkene og fra tegnefilm. Joker er og blir en festlig fyr og vi trenger en sånn fyr, spesielt nå i mørketiden.

Fleste av oss er helt sikkert høstslappe (jeg er i hvert fall det), føler oss trøtte og lei hele tiden, så jeg tenkte å sprite opp bloggen min med skikkelig knæsje farger som minner om Jokerens farge. Jeg har lagt merke til at fleste blogger bruker svært nøytrale farger som svart, grått og hvitt, og det syns jeg er så forbanna seriøst. Jeg vet at blogger blir tatt mer på alvor når det er brukt seriøse farger, men det er på tide å gjøre forandringer. Denne gangen har jeg ikke tenkt å bry meg noe om hva andre mener og pøst på med farger forbundet med Jokeren selv.  Så kan man slippe å være så deprimerte på denne årstiden.

Hadde jeg hatt like mye guts som Jokeren, så hadde jeg kledd meg ut som ham også. Skulle ønske at vi kunne kle oss ut i lignende klær som ham. Tenk på hvor gøy det hadde vært. Da hadde det ikke fantes noen raringer… Men jeg har ikke like mye guts til å gjøre det, og derfor holder meg kun til forandringer til bloggen så langt. Syns det er festlige farger jeg. Og Jokeren selv måtte jo selvfølgelig være med i bakgrunnen, hvis ikke hadde det vært noe som manglet….

Jaja… sitter her egentlig og bare våser, mens jeg egentlig skulle ha skrevet en oppgave, men trengte et lite avbrekk og når man må gjøre noe man absolutt ikke vil gjøre, men må likevel gjøre det, kunne det ha vært kjekt om alle hadde hatt en Joker ^o^  

 

For sånn som Jokeren selv sier…. "Why so serious?"….

Tips oss hvis dette innlegget er upassende