I morgen 23.03 er det premiere på Justin Biebers film Never say never som er basert på hans nye og ville liv som popartist. Filmen omhandler visst om fra da han ble oppdaget på youtube og superstjerne over natten. Han er nåtidens tenåringsidol. Selv er jeg ikke noen fan av ham. Han er flink til å danse. Det må jeg innrømme, men ingen Michael Jackson. Og stemmen, vel … jeg har hørt bedre.

Jeg må le av dette Bieberfever-greia. Jeg er fast seer av The Ellen Degeneres Show, og i dag dukket han opp der som en overraskelse i begynnelsen av programmet og jeg skal si det tok av blant publikum (som stort sett består av unge og gamle kvinner). Skal si de reiste seg opp, viftet med hendene, hylte og gråt. Det gjorde både de unge og de voksne. Jeg mener. Hva i all verden er det de gråter for? Hva e det med Justin Bieber som gjør ham så spesiell? Jeg forstår ikke.

Så jeg er takknemlig over at jeg er barnløs og slipper å bli mast på om at jeg må ta med unger til Justin Bieber filmen på kino. Det tror jeg ikke jeg hadde overlevd …. Jeg er foret opp om dette Bieberfever greiene. Oppskrytt, sier jeg bare.

Hva med dere? Noen som i det hele tatt har tenkt å se den?!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende