Da er traileren her til nok en skrekkremake. Når skal det ta slutt? Har dagens såkalte filmskapere tenkt å lage et nytt ansikt til alle old-school skrekkfilmene. Old-school mener jeg de originale skrekkfilmene fra 60-90 tallet. Kan ikke noen av skrekklassikerne få være i fred eller kommer alle til å havne under kniven før eller senere?

Hva foretrekker dere? Old-school eller remakes? Jeg sier ikke at ALLE remaksene er dårlige, noen går jo an, men likevel foretrekker jeg for det meste originalene. Syns remaksene blir litt stive og litt kjedelige i forhold til originalene. Hva tror dere og har dere noen forhåpninger til nyversjonen av Fright Night? Selv er jeg stor fan av originalen fra 1985. Den er morsom og svært underholdende.

Colin Farrell har rollen som naboen til en tenåring. Tenåringen mistenker ham for å være en vampyr. I originalen spilles vampyren av Chris Sarandon (eksmannen til Susan Sarandon). Jeg tror neppe at Colin Farrell blir like forførende, hypnotiserende og umotståelig vampyr slik som Chris Sarandon. Colin blir vel bare valpen i forhold; ) Dessuten vil jeg ikke kalle Colin for kjekk.

Andre du finner på rollelisten er: David Tennant, Anton Yelchin, Christopher Mintz – Plasse, Imogen Poots, Toni Collette, Dave Franco, Reid Ewing, osv, osv, osv … ingen kjente navn for meg i hvert fall. Sikkert en gjeng glamourmodeller dette også …. Who cares?

Her har du traileren. Hva syns du? Gjerne gi en kommentar. Det er ikke ulovlig :)

Den første tanken som slo meg etter at jeg så traileren at den virker svært, svært annerledes enn originalen.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende